Bytte til Kaspersky-programmet fra andre programmer fra Kaspersky

Hvis du har installert Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Security Cloud på Mac-en din, kan du enkelt bytte til Kaspersky-programmet. Bare last ned og installer Kaspersky-programmet. Det gamle programmet fjernes fra Mac-en automatisk, og lisensen eller abonnementet overføres til det nye programmet.

Lisensen eller abonnementet overføres til Kaspersky-programmet på denne måten: